Inlägg från: Anonym (fdPåJakt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fdPåJakt)

    Är det bättre för män att vara singel?

    Anonym (Tripp) skrev 2024-04-28 07:55:12 följande:
    Är det bättre för män att vara singel?

    Såg en annan tråd som handlar om att när helgen kommer så tycker kvinnor att ska man ut på utflykter. Och är det en längre ledighet så ska man resa. 
    Nån svarade att för kvinnor så känns hemmet som ett fängelse som förknippas med allaplikter och måsten, och hon vill få känna sig fri, se nytt. Några svarade att det är en tävling där man gör saker mest för att kunna visa upp sen för andra. På Instagram och facebook. Att det är vanligt att det jämförs med andra par, jämförs med andra kvinnors män. Varför är du så tråkig?
    En svarade att när helgen kommer så ska man göra det som hon tycker är kul. Någon lugn och ro blir det inte. Det är en av anledningarna att han trivs bäst som singel.


    Min erfarenhet är att det är väldigt olika från kvinna till kvinna när det gäller utflykter, resor och äventyr. Jag kan också tycka att det är roligt ibland att inte bara sitta hemma.

    Jag (man 57 år) har inte varit singel sedan tidig 20-års ålder, förutom för ett par år sedan. Då var jag singel i nästan 3 månader... den var nog en av de värsta perioderna i mitt liv.
  • Anonym (fdPåJakt)
    Anonym (Tripp) skrev 2024-04-30 10:47:56 följande:
    När du varit i förhållanden kände du att du måste slå knut på dig själv för att göra henne nöjd? Att det var mer jobb än kul? Kände du dig utsliten?

    Såhär skrev en kvinna: Söker en gentleman och inget mer. Gentleman sätter kvinnan i fokus.

    Ska han ägna sitt liv åt henne, tillgodose hennes behov, det är hon som ska vara i fokus?
    Det har berott lite på hur nerkärad jag har varit i mina kvinnor genom åren, och dem i mig för den delen. Överlag så har jag alltid försökt bete mig som en gentleman.

    I min nuvarande relation så sätter jag henne i fokus mest hela tiden och ser till att hennes behov blir tillgodosedda... MEN hon gör detsamma för mig. Själv tycker jag att det är så det ska vara i en fungerande relation där man älskar varandra. Man ger och tar lika mycket, ger varandra stöttning, trygghet, bekräftelse och ömhet.
  • Anonym (fdPåJakt)
    Anonym (Krångligt?) skrev 2024-04-30 13:07:17 följande:
    Det är så det fungerar i de flesta normala förhållanden. Eller så fungerar det som i mitt förhållande, vi gillar mycket att göra samma saker och gör det tillsammans för att vi vill det. Om det är en av oss som inte vill göra samma sak (ytterst sällan) så kan vi göra det själlv och den andra slipper.

    Är inte livegen, och måste ha med min sambo i allt jag gör.
    Jag tror att det nästan behöver vara så för att en relation ska fungera riktigt bra i det långa loppet. Om bägge två kör sina egna race helt och hållet, kommer man nog att glida ifrån varandra på sikt efter ett antal år... min egen teori. Glad
  • Anonym (fdPåJakt)
    Zoldaten76 skrev 2024-04-30 23:29:19 följande:
    Du måste va hur rik som helst eller se helt fantastisk ut i kvinnors ögon om du knappt vet vad singelliv är🤣🤣🤣
    Grattis oavsett till att du kan välja liv
    Njae... jag tillhör nog gruppen övre medelklass. Glad Fast jag kanske är lite attraktiv till utseende och personlighet... gissar jag på... jag har i alla väldigt lätt för att få tjejer. Tyvärr är jag lite av sexmissbrukare, eller har i all fall varit, så jag har alltid sett till att ha en tjej som också uppskattar detsamma.
    Den där 3-månadersperioden för två år sedan var i alla fall en riktig pina... höll på att avvakta med två tjejer som inte riktigt kunde bestämma sig om de ville ha en permanent relation eller inte... i slutändan kastade jag in handduken och skaffade mig en annan ny tjej... vi är fortfarande lyckliga tillsammans. Glad
Svar på tråden Är det bättre för män att vara singel?