Magdalena Graaf om tuffa tiden – tvingad till operation: ”Orolig”

Magdalena Graaf meddelade nyligen att hon tvingades till en akut operation. Nu berättar hon om händelseförloppet. 

Magdalena Graaf har opererats.

Det händer mycket i Magdalena Graafs liv för tillfället. Hon meddelande nyligen att relationen med nya kärleken Sasa tagit slut, efter bara ett par månader tillsammans. På sin blogg berättade hon om uppbrottet. 

"Nej vi är inte tillsammans jag och Sasa. Det funkade inte. Vi var för olika och jag är för känslig och har för mycket bagage. Han är en underbar kille och våra barn är bästa vänner. Vi har hundar ihop"

Hon fortsatte:

"I min iver och lycka efter en smärtsam höst, så drogs jag med i ruset. Ja skitsamna! Sasa är underbar och vi hänger dagligen.. Jag är bara inte den rätta tjejen för honom"

Magdalena Graaf och Sasa Jensen.

Strax därefter berättade hon att hon skulle genomgå en operation. Hon skriver att det är en kvinnorelaterad operation och skriver på bloggen att systern Hannah Graaf har tagit bort sin livmoder och att deras mamma har haft livmodercancer och att hela situationen gjorde henne orolig. 

”Det kommer gå bra. Men jag är ändå orolig. Hannah har tagit bort sin livmoder efter cellförändringar och mamma har haft livmodercancer”

Magdalena Graaf tvingades till operation.

Magdalena Graafs första ord efter operationen 

Dagen för operationen kom och när Magdalena vaknat upp från narkosen kunde hon uppdatera sina följare om vad operationen handlade om och att allt gick snabbt från att hon fick beskedet till att operationen faktiskt genomfördes. 

”En rask kvinno-relaterad operation. Fick en akuttid i fredags”, skriver hon och fortsätter:  

”Trött, torr i munnen och smärtan börjar krypa på ordentligt. Måste dricka massor av vatten för att se om jag kan gå på toa själv”

Vidare fortsätter hon med att det var skönt att få operationen genomförd för att inte riskera komplikationer längre fram. 

”Skönt att få detta gjort. Bättres att ta tjuren vid hornen än att gräva huvudet i sanden”

Hon tvingades ligga över på sjukhuset och fick åka hem till valparna tidigt på morgonen därpå.